Returer

När du handlar på Hang Ten har du alltid 14 dagars bytesrätt och öppet köp.

Har du frågor om din vara eller ditt köp, mejla oss gärna på info@hangtensurf.com så hjälper vi dig.

Vi följer Konsumentverkets regler och riktlinjer för e-handel.

Returnera vara / varor

Retur av vara (dvs ej byte) betalas av kunden själv. Mejla oss på info@hangtensurf.com med information om:

1. Anledning till returen.

2. Om vi ska skicka en fraktsedel (OBS! Kostnad 79 kr) eller om ni löser frakten själv.

Använd DHL returfraktsedeln (ligger bifogad i paketet) och lämna in returen till närmaste DHL ombud.

Vid order av specifika produkter skickar vi en QR kod via mail som ni visar upp hos ett Postnord ombud. Postombudet skriver då ut en returetikett som ni klistrar på paketet för retur.

När vi fått varan i retur sker återbetalning inom 5 vardagar. Observera att vid hög belastning kan returhanteringen ta upp mot 14 dagar.

OBS! Det är väldigt viktigt att du skriver ett telefonnummer som vi kan nå dig på under dagtid om vi har några frågor angående er retur.

Retur med Posten:

Besök ditt lokala Posten-ombud, skicka varan till:

Hang Ten

Earius International AB
Hermelinsvägen 21
132 46 Saltsjö-Boo

Returnerade varor ska vara oanvända och i nyskick, detta gäller även för förpackningar.

Vid all kommunikation avseende byten/returer/förfrågningar, skriv ditt ordernummer som meddelandeämne i mejlet till oss.

Garanti/Reklamation

Eventuella garantier eller reklamationer måste meddelas via e-post info@hangtensurf.com innan retur. Retur får inte ske förrän överenskommelse med Hang Ten har skett. I vissa fall kan ett foto räcka, vilket innebär att vi vill ha en korrespondens innan garantiärendet sätter igång.
Vi följer Konsumentköplagen och vill du läsa mer om vilka regler som gäller, besök www.konsumentverket.se. Vi kommer följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Återbetalning

Kreditkortsköp:
Om du returnerar en vara som du inhandlat via kreditkort behöver du inte skicka med något kontonummer då återbetalningen sker till samma konto som användes vid köpet.

Ej uthämtade paket:
Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket på utlämningsstället. Om du inte hämtar ut paketet inom den tiden returneras det till oss. För ej uthämtade paket drar vi av 300kr för frakt och administrativa avgifter på summan som du skall få tillbaka.

Pre-loader